Folkekirkens Nødhjælp - Sogneindsamling 2018

Søndag, den 11. marts er dagen for Nødhjælpens årlige sogneindsamling. Temaet i år er ”HÅB”.

I Herlev Kirke foregår det efter søndagsgudstjenesten, hvor vi trakterer med lidt mad i sognehuset, mens der vælges ruter og gøres klar til at gå på gaden ved 12-tiden. Indsamlingen slutter kl. 15, hvor man ligeledes mødes i sognehuset for at få talt op og høre resultatet. Her serveres kaffe, te og kage.

En rute vil typisk give omkring 500 – 1.000 kr., så man kan gøre en stor forskel ved at give de 3-4 timer af sin søndag, samtidig med at man får en hyggelig oplevelse og får hilst på en masse flinke mennesker. Man kan melde sig til hos Jimmie Schrøder på 26 36 73 28 eller hos Folkekirkens Nødhjælp på www.blivindsamler.dk .