Konfirmation

Indskrivning til konfirmandundervisning finder sted, mens barnet går i 7. klasse. Gennem skolen bliver forældrene orienteret om det nærmere tidspunkt i foråret, hvorefter man kan henvende sig til sognepræst Joakim Hansen, idet man medbringer dåbs- eller navneattest. Hvis barnet ikke er blevet døbt, vil dåben normalt finde sted først på efteråret. Undervisningen begynder normalt først i september.

Adgang til at blive konfirmeret har enhver, der er døbt med den kristne dåb og har modtaget konfirmationsundervisning i kirken. Konfirmationerne finder normalt sted i april-maj måned, når barnet går i 8.klasse.

Konfirmation i 2017: Store Bededag, fredag, d.12.5. kl.13 og lørdag, d.13.5. kl.13

Indskrivning til konfirmation i 2018: Tirsdag d.14. marts kl.17-18 og torsdag d.16. marts kl. 16-18.

Indskrivningen finder sted i Sognehuset, Herlev Bygade 38B. 2.sal.

Konfirmation 2018: Store Bededag, den 27. april.

Se i øvrigt Kriterier for at få kirkelige handlinger i Herlev Kirke