Kirkens Børne– og Juniorklub i sognehuset

Børneklubben og juniorklubben mødes onsdage fra 15.45 til 17.15.

Ring og hør nærmere hos Bente Kjøller-Rasmussen tlf. 30 27 00 54 eller Jette Krastins tlf. 44 91 64 76

Børne- og juniorklubben deltager i:

Fastelavnsgudstjenesten

Hvor både børn og voksne slår katten af tønden ved sognehuset efter gudstjenesten

Høstgudstjenesten

Hvor børneklubben og juniorklubben sammen med konfirmanderne bærer frugter og grøntsager ind i den festligt pyntede kirke.

Adventsgudstjenesten

Ved gudstjensten 1.søndag i advent er børnene med til at tænde 4 adventslys og vi synger en lille sang om det, de 4 adventslys betyder.

På sporet af Jesus

Hvert år arrangerer de tre kirker i Herlev en dag, hvor nogle skoleklasser går på jagt efter Jesus. De bliver af ypperste-præsten Kajfas sendt ud for at finde ud af, hvem Jesus var. De møder undervejs flere af de personer, som mødte Jesus – en tolder, der kravlede op i et træ, en synagogeforstander, en lam, der var blevet helbredt og nogle fiskere, der blev til menneskefiskere. Til sidst er der fest hos overtolderen, Zakæus.

Næste gang bliver den 12.9.2017 kl.9-12.30